100% Durex, 100% betrouwbaar

Veilige seks/ veilig vrijen Eerste keer seks: 10 tips + 20 vragen over het verliezen van je maagdelijkheid

Eerste keer seks: 10 tips + 20 vragen over het verliezen van je maagdelijkheid

Staat je eerste keer seks voor de deur en heb je vragen? Je bent niet alleen! Op Condoom.nl hebben we een blog geschreven met 10 praktische tips en antwoorden op 20 veelgestelde vragen over het verliezen van je maagdelijkheid. We praten over hoe je je kunt voorbereiden, wat je kunt verwachten, en hoe je ervoor zorgt dat je ervaring zo comfortabel en plezierig mogelijk is. Of je nu zenuwachtig bent of nieuwsgierig, onze gids staat klaar om je te helpen met betrouwbare

10 Tips voor je eerste keer seks

Dus je hebt besloten om voor de eerste keer seks te hebben. Of je nu op de middelbare school, universiteit, twintiger of vijftiger zit, je seksuele debuut maken kan een grote stap zijn. We krijgen veel berichten uit de samenleving over hoe “het verliezen van je maagdelijkheid” eruit zou moeten zien. Maar echt, er is niet één "juiste" manier om voor de eerste keer seks te hebben - en "maagdelijkheid" betekent hoe dan ook verschillende dingen voor verschillende mensen. Je zou je "eerste keer" kunnen zien als de eerste keer dat je je uitkleedt met een partner, een orgasme hebt met een partner, een seksuele ervaring met wederzijds goedvinden hebt, Jij bepaalt wat 'telt'.

Seks hebben verandert je niet, Veel mensen denken dat het hebben van seks voor de eerste keer iets fundamenteels verandert aan hen als persoon, vooral voor vrouwen. De persoon die je bent na de eerste seks is dezelfde als ervoor seks, net alsof je dezelfde persoon was voor en nadat je voor het eerst een ijsje at. Dat gezegd hebbende, je wilt niet dat de hersenen bevriezen als je voor het eerst een ijsje eet. En je wilt waarschijnlijk dat je eerste keer seks, wat dat ook voor jou betekent, leuk en plezierig is voor zowel jou als je partner. 

Tip 1:Kies een locatie

Zoek een plek waar je intiem kunt zijn zonder dat je je zorgen hoeft te maken over binnenvallen of onderbroken worden. Als je huisgenoten hebt of bij familie woont, probeer dan een moment te vinden waarop ze er niet zijn. Als je het niet in het comfort van je eigen huis kunt doen, zorg er dan voor dat je niet ergens bent waar omstanders je per ongeluk kunnen zien, en onthoud dat seks in het openbaar illegaal is. Idealiter ben je ergens waar je je prettig voelt.

Tip 2:Vergeet wat je hoorde over de "eerste keer"

We krijgen veel berichten over seks vanuit de media en de samenleving. Probeer je niet te concentreren op wat je hebt geleerd over 'maagdelijkheidsverlies' van tv, films of zelfs je vrienden, want in het echte leven kunnen de ervaringen van mensen zo verschillen van die van elkaar. Schrap alle verwachtingen; de eerste keer dat we seks hebben, is meestal niet onze beste. Bovendien zijn veel dingen die je over de eerste keer hoort absoluut niet waar. Niet iedereen bloedt de eerste keer, heeft pijn of geniet er zelfs van - en als je in die categorieën valt, weet dan dat er niets mis met je is.

Tip 3:Bepaal wat voor soort seks je wilt hebben

Wat betekent voor het eerst seks voor jou? Heb je voor het eerst orale seks? Ga je voor het eerst naakt met een partner? Je eerste keer dat je penis-in-vagina seks hebt? “Je kunt ja of nee zeggen, op alles en nog wat. Je mag beslissen wat je met je lichaam doet en hoe. Er zijn veel manieren om seks te hebben. Het is niet alleen penis-in-vagina. Het gaat niet altijd om geslachtsdelen. Er is geen resultaat om te ‘bereiken’ en geen ‘doel’ om te bereiken.”

Als je niet zeker weet hoe je wilt dat de eerste keer dat je seks hebt, eruitziet of aanvoelt, neem dan wat tijd voor inleving en masturbatie voordat je verder gaat. Als je dit leest en denkt: 'Maar hoe weet ik wat me opwindt?' of 'Ik heb iemand anders nodig om me op te winden'. Neem de tijd om met jezelf te daten, seks met jezelf te hebben en erachter te komen hoe je het leuk vindt om aangeraakt te worden voordat je een partner aan de mix introduceert.

Tip 4:Kies een partner die je kunt vertrouwen

Een partner die je onder druk zet om seks te hebben als je je er niet klaar voor voelt, is geen goede partner. Je hoeft geen relatie te hebben met de eerste persoon met wie je seks hebt, maar je moet je wel veilig en op je gemak bij hem voelen. Als je voor de eerste keer seks hebt, zorg er dan eerst en vooral voor dat je met iemand bent die je vertrouwt, dat je echt klaar bent om seks te hebben en dat je je helemaal niet onder druk gezet voelt om het gewoon af te vinken. Vergeet niet om langzaam te gaan, aandacht te besteden aan hoe je je voelt en aanwezig te blijven. Als je denkt dat je klaar bent om seks te hebben, maar dan, nadat je bent begonnen, besluit dat je wilt stoppen, is dat ook goed.

Tip 5:Enthousiaste stemming is de sleutel

In dat opzicht is het krijgen en geven van enthousiaste stemming een cruciale manier om ervoor te zorgen dat zowel jij als je geliefde niet alleen maar in seks duiken omdat je denkt dat je "zou moeten" of om de andere persoon tevreden te stellen. Zorg ervoor dat je enthousiast instemt met alles wat jullie samen doen. Enthousiast is een belangrijk onderdeel van die zin. Ga niet zomaar ergens mee akkoord - zorg ervoor dat je er enthousiast over bent.

Tip 6:Praat over veilig vrijen met condoom

zorg ervoor dat je het fijn vindt en lekker vindt, oefen een paar keer met een condoom in de huidige tijd , gebruik glijmiddel om te zorgen dat e nat genoeg bent, het is niet belangrijk dat je een orgasme krijgt.

Bepaal voordat je seks hebt welke veiligere seksuele maatregelen je gaat nemen. Als je seks hebt die tot zwangerschap kan leiden, gebruik een condoom. Als je orale seks hebt, gebruik je ook een condoom om je te beschermen tegen soa's Als je besluit dit niet te doen, ken dan de risico's en voel je je er er prettig bij? Ontwikkel jezelf, praat met je partner en bereid je van tevoren voor - het is een goed idee om condooms of beflapjes op je nachtkastje te hebben staan, klaar voor gebruik. Gesprekken over veiliger vrijen hoeven niet ongemakkelijk te zijn. Maak een grap als ijsbreker en praat van tevoren over bescherming - het is GEEN stemmingsmoordenaar. Je zult je zoveel meer op je gemak voelen en klaar voor plezier als je je op dit front veilig voelt. Gebruik geen massage olie als je een condoom gebruikt. Daardoor jan een condoom scheuren.

Tip 7: Deel je grenzen

Als je het hebt over veiliger vrijen, praat dan ook over je grenzen. Zijn er dingen die je absoluut wilt dat je eerste keer seks hebt, of dingen die je absoluut niet wilt hebben? Deel ze. Als u in het verleden aanranding of misbruik heeft meegemaakt, wat kan uw partner dan doen om u een veilig gevoel te geven? Zijn er plekken waar je graag aangeraakt wordt? Hoe zit het met gebieden of bewegingen die je ongemakkelijk maken? En weet je wat de 'nee'- en 'go'-zones van je partner zijn? Ik stel voor om dit gesprek te voeren voordat je aan de slag gaat om de druk van de hitte van het moment te halen.

Tip 8:Focus op voorspel

Besteed veel tijd aan zoenen, vrijen en elkaar aanraken voordat je seks hebt. Kom in de stemming door eerst droog te neuken Door veel tijd aan het voorspel te besteden, word je opgewonden, en maakt je lichaam eigen glijmiddel aan (als je een vrouw bent) en voel je je goed tegen de tijd dat je begint met vrijen - waardoor seks zoveel beter zal voelen, wat er ook gebeurt soort seks dat je hebt.

Tip 9:Glijmiddel toevoegen

zorg ervoor dat je het fijn vindt en lekker vindt, oefen een paar keer met een condoom, gebruik glijmiddel om te zorgen dat e nat genoeg bent, het is niet belangrijk dat je een orgasme krijgt. Gebruik glijmiddel bij de beste seksstandjes voor meer plezier ook tussen de borsten

Als je seks hebt waarbij penetratie nodig is, zal het gebruik van glijmiddel het comfort verhogen, de kans op letsel of pijn verminderen en zelfs seks aangenamer maken. Glijmiddel is vooral nuttig voor penetrerende seks, maar het is ook geweldig voor elke vorm van externe stimulatie. Als je nog nooit glijmiddel hebt gebruikt, probeer er dan van tevoren mee te masturberen om te zien hoe het is.

Tip 10:Probeer in het moment te blijven

Als je seks hebt, concentreer je dan op hoe je je voelt, niet op hoe je eruit ziet. Maak je GEEN zorgen over hoe je lichaam eruit ziet. Perfectie bestaat niet - seks is vaak ongemakkelijk, rommelig en grappig. Er is een enorm scala aan ervaring.

Wat ervaar ik bij de eerste keer seks?

Bij de eerste keer seks kun je veel voelen. Je kunt opgewonden zijn en spanning voelen. Zoenen en strelen maken deel uit van elkaar aanraken. Dit kan fijn en lekker zijn. Je kunt ook bang zijn voor pijn of je maagdelijkheid verliezen. Het is belangrijk dat je een fijne plek hebt en met je partner praat. Dit kan helpen om de eerste keer een geweldige ervaring te maken. Weet dat een beetje keer pijn normaal kan zijn. Maar met zorg en tijd wordt de eerste keer vaak herinnerd als iets heel speciaals.

Hoe zou ik me kunnen voelen bij de eerste keer?

Bij de eerste keer kun je je afvragen: "Ben ik vochtig genoeg?" of "Hoe voelt het als de penis naar binnen gaat?" Na de seks denk je misschien al aan de volgende keer. Klaarkomen kan nieuw voor je zijn. Als je de pil niet gebruikt, denk je misschien: "Kan ik zwanger worden?" Je vriend of het meisje waar je mee bent, kan je geruststellen. "Wat doe ik?" is een normale vraag. Neem de tijd, ga rustig aan en praat veel tijdens de seks. Dit alles is deel van leren en ervaren.

Geniet en veel plezier!

Seks gaat over plezier, en het zou leuk moeten zijn, dus probeer het wat losser te maken! Naast proberen in het moment te blijven, weet dat het oké is als dingen niet precies gaan zoals gepland. We idealiseren vaak onze eerste keer seks, terwijl het in werkelijkheid de eerste paar keer snel, ongemakkelijk of vallen en opstaan kan zijn, en dat is oké. Als je een seksstandje probeert en het lukt niet, of je krijgt een condoomverpakking niet snel open, wat de hik ook is, probeer het dan weg te lachen en geniet ervan.

Lees ook: Tips voor de eerste keer anale seks

Eerste keer seks: 20 veel gestelde vragen over het verliezen van je maagdelijkheid

De eerste keer seks kan lastig, eng en verwarrend zijn. Om te beginnen definiëren mensen "seks" op verschillende manieren. Het kan vaginale seks, orale seks, anale seks en andere activiteiten omvatten.

Misschien heb je al geleerd over seks op school, van vrienden, van ouders of ergens online, en misschien ben je nog niet klaar om seks te hebben - wat volkomen normaal is. Misschien heb je een partner waar je je prettig bij voelt en heb je de stappen doorlopen om te beslissen dat je klaar bent voor seks. Of je nu helemaal klaar bent of helemaal niet, zelfs als je nog nooit iemand hebt gekust en je bent gewoon nieuwsgierig, of je deze informatie wilt hebben of niet, is helemaal aan jou.

We wendden ons tot de experts en stelden hen enkele van de meest belangrijke vragen als het gaat om het verliezen van je maagdelijkheid. Wil je goed voorbereid zijn op de eerste keer veilige seks lees dan dit blog artikel  

Vraag 1 Zal ik bloeden tijdens vaginale seks?

Het kan zijn dat bij de eerste keer een beetje bloed vrij komt, raak niet in paniek. Sommige mensen bloeden, anderen niet. Je bloedt sneller als je maagdenvlies niet is gebroken. Voor sommige mensen met vagina's breken ze hun maagdenvlies door heel normale dingen te doen, zoals fietsen, turnen of paardrijden. Je moet onthouden dat je iets in je stopt dat nog nooit in je was geweest, dus het uitrekken kan een heel klein scheurtje veroorzaken. De beste manier om bloeding te voorkomen is door een glijmiddel op waterbasis en een goed gesmeerd condoom te gebruiken. Het is waarschijnlijk het beste om de eerste keer een handdoek neer te leggen, voor het geval dat.

Vraag 2: De beste positie voor de eerst keer? 

Welke positie je ook het meest comfortabel vindt. Als je te gespannen bent en de dingen echt ongemakkelijk zijn, helpt het soms om bovenop te komen en op die manier kun je de toegang regelen. De beste positie is die waarbij je je  het meest comfortabel voelt. Een voordeel van op je rug liggen is dat je lichaamsgewicht volledig wordt ondersteund door het bed, waardoor je beter kunt ontspannen. Een voordeel voor jou is dat je alles onder controle hebt. Waarom vertel je je partner niet dat je het op beide manieren wilt proberen? Kijk welke je beter vindt. Onthoud dat je plezier en comfort hier de topprioriteiten zijn. Missionaris seksstandje is een goede eerste positie om in te beginnen, omdat je zo in elkaar kunt kijken, elkaar kunt verbinden en kussen. Zorg ervoor dat je een glijmiddel bij de hand hebt, omdat natter beter aanvoelt en de penetratie vergemakkelijkt, zodat het geen pijn doet. Weet dat de hoeveelheid natuurlijke glijmiddel geen indicatie is van hoe opgewonden je bent, omdat het kan veranderen. Experimenteer open met je partner om te zien wat het beste voelt. Er is niet voor iedereen een "beste" positie. Alleen jij kunt met behulp van een liefdevolle partner bepalen wat het meest verbonden en plezierig aanvoelt. Het belangrijkste van je eerste ervaring is dat je nuchter bent - je maakt duidelijk een positieve keuze - en dat je je veilig en hecht voelt bij de persoon die je kiest.

Vraag 3: Zal seks minder pijn doen als ik geen condoom gebruik?  

Nee. Condooms maken geen verschil. Zorg ervoor dat je op het condoom dat je gebruikt wat extra glijmiddel doet. Vergeet niet dat zelfs als je de pil gebruikt of een spiraaltje hebt, dit niet beschermt tegen soa's. Bescherm jezelf en een ander door condooms of een vrouwencondoom te gebruiken. Als je na een paar maanden nog steeds een relatie hebt kun je je beide laten testen op soa's. Dus tot die tijd gebruik  een condoom. schaam je niet om het te gebruiken.

Vraag 4: Moet ik anticonceptie gebruiken als ik voor het eerst seks heb? 

Het wordt zeker aanbevolen, maar condooms zijn 98% effectief als ze correct worden gebruikt. Als je nog geen stabiele relatie hebt en jullie allebei niet zijn getest op soa's, moet je condooms gebruiken. Zorg altijd voor bescherming en wees altijd comfortabel genoeg om ervoor te zorgen dat je een openhartige discussie over bescherming hebt voordat je besluit om seks met iemand te hebben. Je keuze voor anticonceptie is een zeer persoonlijke keuze en het is belangrijk dat je met een arts praat over welk type anticonceptie het beste bij je past. PS: Het is een goed idee om je gynaecoloog te zien voordat je voor het eerst seks hebt, zodat je al uw anticonceptie-opties kunt bespreken. Zorg er in ieder geval voor dat [je partner] een condoom gebruikt - zowel voor anticonceptie als voor ziektepreventie. Het consequent en correct gebruiken van een latexcondoom is effectief om zwangerschap te voorkomen en vermindert ook het risico op soa's als iemand geïnfecteerd is.

Lees ook: Thuis anoniem op Soa testen

Vraag 5: Is het mogelijk dat een penis niet in een vagina past? 

Het zou je verbazen hoeveel een vagina eigenlijk aankan. Denk er eens over na, op een dag zou je een baby van 7 pond uit je vagina kunnen duwen. Als je glijmiddel gebruikt en het juiste voorspel hebt, kun je het aan. Als het echt pijn doet, neem dan een pauze en probeer het opnieuw. Neem de tijd en probeer ontspannen te zijn. Wanneer [mensen met vagina's] ongemak en pijn verwachten tijdens seks, balanceren ze de bekkenbodemspieren en voelen ze alsof hun partner niet volledig kan doordringen. Nogmaals, het gebruik van een glijmiddel helpt in dit geval echt. Het enige deel van je vagina dat enige weerstand biedt tegen penetratie is het buitenste deel. Dus zodra je ze een paar centimeter in je hebt genomen, is er meestal niet veel probleem met diepere penetratie. Maar als je je om welke reden dan ook niet op uw gemak voelt bij diepere penetratie, vertel het hem dan gewoon.

Vraag 6: Hoe lang duurt de eerste keer seks? 

Het hangt er echt van af. Het kan van minder dan een minuut tot enkele minuten duren. Veel jonge mannen ervaren voortijdige ejaculatie (vroeg orgasme), vooral als ze zelf pas seksueel actief zijn.

(14 beoordelingen)
38,85 26,03
Op voorraad

Vraag 7: Moet je bij de eerste keer een orgasme krijgen?  

Nee. Dat gezegd hebbende, moet je ernaar streven om een orgasme te krijgen! De eerste keer dat je seks hebt, kan ongemakkelijk zijn omdat het nieuw is en je vaginale spieren niet gewend zijn aan penetratie, dus wees niet geschokt of teleurgesteld als je geen orgasme hebt - je bent volkomen normaal! Het is onwaarschijnlijk dat je de eerste keer een orgasme krijgt. De eerste keer verken je eigenlijk alleen. Stel daarnaast geen doelen. Laat de ervaring zijn wat het ook zal zijn. En als je je lichaam niet goed kent, kan je orgasme ongrijpbaar zijn. Ieder mens definieert "seks" anders. Voor sommigen betekent seks hebben dat de penis zich in de vagina bevond. Voor anderen kan het gaan om anale of orale seks. 

Vraag 8: Moet mijn partner een orgasme krijgen? 

Natuurlijk niet. Waarom zulke doelen stellen? Het is dom.

Vraag 9: Zal seks pijn doen? 

Voor het eerst seks hebben kan ongemakkelijker zijn dan pijnlijk. Gebruik gewoon veel glijmiddel voor gemakkelijke penetratie en het komt goed.  Maar niet alle vrouwen melden dat er de eerste keer wat pijn is. De meesten beschrijven het als geen groot probleem. Als je merkt dat het veel pijn doet, vraag het dan aan je gynaecoloog. Doe het niet als het veel pijn doet.

Vraag 10: Kan ik seks hebben terwijl ik ongesteld ben?  

Ja. Tijdens je menstruatie heeft het geen invloed op het al dan niet hebben van seks. Het is niet aan te raden. Er zijn speciale tampons die je kunt gebruiken tijdens de menstruatie. Hiermee kun je ongehinderd seks hebben. Niet aan te raden voor de eerste keer, 

Lees ook: Wat je moet weten over seks tijdens je menstruatie

zorg voor een fijne plek tijdens de seks, je kunt seks hebben op verschillende manieren, erg belangrijk dat je je goed voelt, andere activiteiten en de beste seksstandjes

Vraag 11: Vertel ik mijn partner dat het de eerste keer is dat ik seks heb?

Ik denk dat het belangrijk is om open en eerlijk te zijn tegen iemand met wie je slaapt. De eerste keer is vaak een emotionele ervaring - daarna kunnen we ons kwetsbaar voelen. Dus ik zou adviseren dat je van tevoren het gesprek over je ervaring hebt.  Je bent pas klaar om seks te hebben als je eerlijk en kwetsbaar kunt zijn met je partner. Het is een goed idee om er eerlijk over te zijn. Op die manier hoef je je niet af te vragen of ze het weten of vermoeden. En je kunt ze laten weten wat je nodig hebt om zich op hun gemak te voelen.

Vraag 12: Wie of hoe start je?

Je kunt seks beginnen met zoenen en voorspel voordat je over gaat naar penetratie. Zorg er altijd voor dat je bescherming bij de hand hebt voordat je aan de seks begint. Als je het 'Ik ben klaar'-gesprek met je partner wilt voeren, vertel hem dan dat je klaar bent om de relatie naar een hoger niveau te tillen.

Vraag 13: Moet de eerste keer seks speciaal aanvoelen? 

Sommige mensen willen dat hun eerste keer speciaal is; anderen zien het niet zo. Je moet nadenken over hoe JIJ erover denkt en wat je wilt dat je ervaring is. Wil je dat het met een langdurige partner is, omringd door bloemen? Wil je dat het een informele aansluiting is? Of wil je dat het spontaan is? Onthoud dat je de controle hebt over je eigen ervaring. Niemand mag dicteren wat je met je lichaam doet. Wat speciaal moet aanvoelen, is dat je hebt besloten om te onderzoeken hoe het voelt om seks te hebben, en dat je hebt besloten met wie je het wilt verkennen. Je partner zou hetzelfde moeten voelen.

Vraag 14:  Is het veilig als mijn vriend bij seks terugtrekt voordat hij klaarkomt?

Het terugtrekken voordat ejaculatie om zwangerschap te voorkomen staat bekend als de 'terugtrek-methode' of 'coïtus interruptus'. Hoewel deze methode een vorm van anticonceptie kan zijn, is het niet zo effectief als andere anticonceptiemethoden zoals condooms, anticonceptiepillen of spiraaltjes.

De terugtrek-methode biedt geen bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA's), omdat het overbrengen van SOA's plaatsvindt via contact met lichaamsvloeistoffen, zoals bloed, sperma en vaginale afscheiding.

Er is altijd een risico op zwangerschap als er sperma in de buurt van de vagina komt, zelfs als dit niet binnen de vagina is gekomen. Er kan namelijk sperma in het voorvocht aanwezig zijn, wat kan leiden tot zwangerschap.

Dus, als je geen zwangerschap wilt riskeren, dan is het gebruik van een andere vorm van anticonceptie, zoals condooms of anticonceptiepillen, een betere optie. Het is ook belangrijk om regelmatig te worden getest op SOA's en veilige sekspraktijken te gebruiken om het risico op SOA's te verminderen.

Vraag 15: Hoe doe ik een condoom om?  

Om een condoom goed aan te trekken; knijp in de punt van het condoom om een kleine ruimte aan de bovenkant vrij te laten. Om het uit te rollen, schuift je het langs de schacht van de penis. Oefen op een banaan. Leg het condoom op de banaan. De lengte van het condoom wordt naar boven en naar binnen gekruld en je schuift de randen naar beneden om de lengte van de banaan te bedekken. Lees hier een artikel over hoe je een condoom om doet. Zorg er voor dat je vooraf je juiste maat condooms bepaald hebt om te voorkomen dat een condooms afglijdt of scheurt.

Vraag 16: Wat maakt een condoom kapot?  

De ruimte bovenaan is erg belangrijk omdat het anders tot breuk kan leiden. Gebruik altijd glijmiddel op water basis of siliconen basis  Bewaar je condooms op een koele, droge plek. Het is erg belangrijk voor je partner (of jij) om het condoom tegen de schacht van de penis te houden wanneer ze zich terugtrekken. Dit voorkomt "morsen". Lucht in het condoom kan ervoor zorgen dat het barst. Zorg er dus voor dat je de punt samen knijpt en daarna rustig het condooms afrolt, draai hem niet om als je je realiseert dat hij de verkeerde kant op rolt. Pak dan een nieuw condoom en begin opnieuw.. 

Vraag 17: Hoe bereik je een orgasme?  

Een orgasme hebben is een reflex die optreedt wanneer je echt "opgewonden" en gestimuleerd bent. Het gebeurt niet altijd en het is heel normaal dat het niet gebeurt als je voor het eerst seks hebt. Ten eerste, word goed in het bereiken van een orgasme als je alleen bent. Experimenteer vervolgens met hoe je dit kunt doen tijdens partnerseks. 

Vraag 18: Hoe weet ik of ik een orgasme heb gehad? 

Je zal het weten. Als je denkt dat je er maar een hebt, dan heb je dat niet. Leer eerst alles over je orgasme zelf. Als je dan met een partner bent, weet je hoe je er een kunt herkennen als het gebeurt.

Vraag 19: Hoe weet ik of mijn partner ervan geniet?  

Waarom zou je je daar zorgen over willen maken? Zorg ervoor dat je ervan geniet!

Vraag 20: Moet ik me schamen als ik niet met mijn partner ga?  

Je moet je absoluut niet schamen als je ervoor kiest om seks te hebben met iemand met wie je niet uitgaat. Gebruik gewoon bescherming, zorg ervoor dat JIJ je prettig voelt bij wat er gebeurt en veel plezier hebt! Laat iemand zich nooit slecht voelen omdat hij een van de meest fantastische, basale dingen wil ervaren die mensen kunnen ervaren.

Lees ook: Tips voor de eerste keer anale seks.



  • Copyright © 2024 Condoom.nl