100% Durex, 100% betrouwbaar

Wat is het CAT standje?

Wat is het CAT standje?

Ben je op zoek naar een manier om de connectie met je partner te verdiepen en nieuwe hoogtes van plezier te bereiken? Het CAT standje biedt precies dat! Deze unieke positie staat bekend om zijn intieme en intense ervaring, waardoor je samen iets heel bijzonders kunt beleven. Benieuwd hoe je deze nieuwe dimensie van genot kunt ontdekken? Lees verder en laat je verrassen door de mogelijkheden die het CAT standje te bieden heeft!

Het CAT (Coital Alignment Technique) standje is een seksuele positie die een variatie is op de traditionele missionarishouding. In deze positie gaat het niet alleen om verticaal penetreren, maar draait het om een combinatie van penetratie en wrijving voor maximale stimulatie van de clitoris en de G-spot.

Waar komt het CAT standje vandaan?

Het CAT standje, oftewel de coital alignment technique, werd ontwikkeld als een manier om koppels te helpen hun seksuele ervaring te verbeteren en meer bevredigende orgasmes te bereiken. Deze techniek kwam voort uit onderzoek naar de effectiviteit van verschillende seksuele posities in het stimuleren van de clitoris en de G-spot.

Het idee is om de voordelen van de missionarishouding te behouden, maar door kleine aanpassingen in de positie en bewegingen, zoals het verplaatsen van het bekken en het gebruik van cirkelvormige bewegingen, wordt de stimulatie versterkt. De clitoris wrijft tegen het schaambeen van de man tijdens de penetratie, wat leidt tot meer wrijving en verhoogde seksuele opwinding.

Deze techniek benadrukt het belang van het juiste gebruik van het lichaam, inclusief het plaatsen van de benen, heupen en schouders, om het meeste uit de seksuele ervaring te halen.

Hoe voer je dit standje uit?

Het CAT standje is verticaal penetreren wat horizontaal gebeurt in een hoek van 45 graden. De vrouw kan haar benen in een hoek van 45 graden brengen ter hoogte van zijn billen. CAT staat voor coital alignment. Uit onderzoek blijkt dat je met dit standje kan je in no time vaker een orgasme krijgen en vaker klaarkomen

Om het CAT standje, oftewel de coital alignment technique, uit te voeren, beginnen beide partners in de missionarishouding liggen. De man ligt bovenop de vrouw, maar in plaats van recht op en neer te bewegen, verplaatst hij zich iets hoger zodat zijn schaambeen tegen de clitoris van de vrouw wrijft. De penetratie gebeurt horizontaal en niet verticaal, met cirkelvormige bewegingen van het bekken. De vrouw kan haar bovenste been lichtjes optillen en haar billen iets omhoog kantelen om de hoek van penetratie te verbeteren.

Beide partners moeten hun bewegingen langzaam en gecoördineerd houden om maximale stimulatie te bereiken. De vrouw kan haar knie buigen en haar voet plat op het bed plaatsen voor extra stabiliteit, terwijl de man zijn borstkas dicht bij de hare houdt voor intiem contact.

Wat zijn de voordelen van het CAT standje?

Het CAT standje biedt verschillende voordelen voor beide partners. Een van de belangrijkste voordelen is de verhoogde kans op een intens orgasme voor de vrouw, omdat de clitoris continu gestimuleerd wordt door het schaambeen van de man. De coital alignment technique maakt gebruik van horizontale penetratie en cirkelvormige bewegingen, wat zorgt voor een diepere en meer bevredigende stimulatie van zowel de clitoris als de G-spot.

Deze techniek helpt ook om de seksuele ervaring te vertragen, waardoor koppels meer tijd hebben om van elkaar te genieten en een sterkere emotionele band op te bouwen. Bovendien kan de intieme positie, waarbij de borstkas van de man dicht bij de vrouw ligt, bijdragen aan een diepere connectie en verhoogde opwinding.

Wat zijn de nadelen van dit standje?

Hoewel het CAT standje veel voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen om rekening mee te houden. Een van de nadelen is dat het enige coördinatie en communicatie tussen beide partners vereist om de juiste bewegingen en druk te bereiken. Dit kan voor sommige koppels in het begin moeilijk zijn, vooral als ze gewend zijn aan meer traditionele standjes.

Bovendien kan de horizontale penetratie en de noodzaak om het bekken constant in beweging te houden, vermoeiend zijn voor beide partners. De vrouw moet haar billen en bovenste been in een specifieke positie houden, wat op den duur ongemakkelijk kan worden. Ten slotte kan het gebrek aan variatie in de bewegingen en de focus op één type stimulatie, na verloop van tijd minder spannend worden voor sommige koppels.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Hieronder vind je verschillende antwoorden op vragen die betrekking hebben op dit standje.

Kan ik makkelijker klaarkomen als vrouw met dit standje?

Ja, vrouwen kunnen makkelijker klaarkomen met het CAT standje omdat de clitoris constant wordt gestimuleerd terwijl de penetratie horizontaal gebeurt.

Is het CAT standje geschikt voor beginners?

Ja, het CAT standje is geschikt voor beginners, hoewel enige coördinatie en communicatie nodig zijn om de juiste techniek onder de knie te krijgen.

Hoe kan ik mijn partner en mezelf voorbereiden op het CAT standje?

Voorbereidende oefeningen zoals bekkenbodemspieroefeningen en goede communicatie zijn cruciaal voor een succesvolle ervaring met het CAT standje.

Wat als een van ons ongemak ervaart tijdens het standje?

Als een van jullie ongemak ervaart, probeer dan de positie aan te passen of kussens te gebruiken voor extra ondersteuning. Stop meteen als er pijn optreedt.

Waarom is het CAT standje zo populair?

Het CAT standje is populair omdat het diepe emotionele verbinding bevordert en de vrouw helpt makkelijker te klaarkomen door de constante clitorale stimulatie.



  • Copyright © 2024 Condoom.nl