100% Durex, 100% betrouwbaar

Seks tips 10 Hete Tips voor Stomende Douche Seks

10 Hete Tips voor Stomende Douche Seks

Wil je je seksleven wat extra pit geven? Ontdek de spannende wereld van douche seks! In deze blog delen we 10 hete tips om van je douche een stomende, veilige en sensuele ervaring te maken. Van het creëren van de perfecte sfeer tot het vinden van de beste standjes en het gebruik van waterdichte seksspeeltjes, we hebben alles voor jou op een rij gezet. Bereid je voor op een nieuwe, verfrissende manier om samen te genieten!

Wil je seks die (letterlijk) heet en stomend is? Dan moet je de vreugde van douchen met seks ervaren. Het is niet alleen een leuke afwisseling van seks in de slaapkamer, maar ook een goede keuze wanneer je ongesteld bent en een geweldige manier om je seksleven op te peppen. Natuurlijk kunnen de logistiek en veiligheid wat lastiger zijn, daarom delen we tien hete tips om douche seks zowel veilig als sexy te maken.

Tip 1: Creëer de juiste sfeer 

Opwinding en verlangen beginnen lang voordat iemand naakt wordt, dus neem de tijd om een uitnodigende sfeer te creëren. Steek een paar kaarsen aan, zet wat ontspannende muziek op, verhoog de temperatuur met een verleidelijke striptease... alles wat jou en je partner in de stemming brengt.

Hoewel dit misschien wat minder sexy klinkt, kan het toevoegen van een badmat de veiligheid verhogen tijdens jullie waterige acrobatiek. We willen natuurlijk wat glijden, maar niet het soort dat je in de spoedeisende hulp laat belanden!

Het hoeft niet brandschoon te zijn, maar een schone badkamer is toch wel belangrijk. Je wilt immers niet dat zeepschuim en verwarde haren in het afvoerputje de sexy sfeer verstoren die je net hebt gecreëerd.

Tip 2: Zet de verwarming aan 

Laten we eerlijk zijn, in films zie je nooit douchescènes waarin de ene persoon warm en gezellig onder de douchekop staat terwijl de andere in een hoekje staat te bibberen. Toch is dit voor de meesten van ons de harde realiteit. En als je het koud hebt, zal je waarschijnlijk niet echt in de stemming komen.

Om te voorkomen dat je rilt als een natte Chihuahua op een regenachtige dag, sluit je de badkamerdeur en zet je een paar minuten voor je naar binnen gaat de warme douche aan. Zo kan de luchttemperatuur opwarmen en alles lekker stomend maken voordat je erin gaat. Andere oplossingen zijn het aanzetten van de verwarming in de badkamer, of als je echt professioneel wilt gaan, het investeren in een dubbele douchekop!

Tip 3: Gebruik siliconen glijmiddel 

Je zou denken dat water een geweldig glijmiddel is, het is tenslotte nat, maar water is eigenlijk geen goed glijmiddel. Het kan zelfs je natuurlijke vochtigheid wegspoelen, wat uitdroging en ongemak kan veroorzaken.

Gelukkig kan glijmiddel een handje helpen. Voor douchen met seks, of seks in elk type water, zijn siliconen glijmiddelen de beste optie. Siliconen glijmiddelen zijn dichter dan op water gebaseerde glijmiddelen en blijven veel langer effectief onder de douche.

Tip 4: Zoek een comfortabele positie

Niemand wil echt op een harde, natte ondergrond zitten, dus we raden aan om een staande positie aan te nemen voor steamy seks. Er zijn een paar verschillende posities die je kunt proberen, maar de eenvoudigste is misschien wel de staande doggy style, elkaar bij de heupen vasthouden en elkaars lichaam ontdekken. 

Voor staande doggy style, plaats je je handpalmen plat tegen de douchewand terwijl je ertegen leunt met je knieën licht gebogen. Het fijne van deze positie is dat je beide voeten stevig op de douchevloer kunt houden (extra punten voor veiligheid) terwijl je je handen gebruikt voor extra steun. Daarnaast kan de ander je van achteren penetreren met een penis, seksspeeltje of vingers, en ondertussen ook aandacht besteden aan je clitoris, perineum en andere erogene zones.

Tip 5: Ga verder dan penetratie 

Voor veel mensen is seks synoniem met penetratie, maar het is zoveel meer dan dat. Seks kan penetratie omvatten, maar dat hoeft niet. Je douchen met seks is nog steeds seks, of dit nu orale seks of handmatige stimulatie omvat, of elkaar verwennen op erogene zones. Onder de douche staan, staat garant voor steamy seks. Voor meer inspiratie, bekijk onze ideeën voor niet-penetratieve seks voor vrouwen.

Tip 6: Experimenteer met lichaamsvloeistoffen

Laten we het kinky maken! Veel mensen genieten van lichaamsvloeistoffen en vinden het opwindend tijdens seks. Dit geldt vooral voor ejaculatie, speeksel, urine en moedermelk. Als je geïnteresseerd bent in het spelen met een van deze vloeistoffen, is de douche de perfecte plek om te experimenteren. Je kunt het tenslotte snel en gemakkelijk van je afspoelen en je hoeft je geen zorgen te maken over vlekken op je lakens.

Natuurlijk, zoals bij elke seksuele activiteit, moeten jij en je partner met elkaar communiceren over wat jullie wel en niet prettig vinden voordat je iets doet. Wat voor de een een enorme turn-on kan zijn, kan voor de ander een grote turn-off of zelfs vernederend zijn.

Tip 7: Ervaar het genot van een 'showergasm'

Dit is iets dat je kunt proberen met een partner of tijdens soloseks. Hier is wat je moet doen: De volgende keer dat je onder de douche staat, houd je de (afneembare) douchekop dicht bij je lichaam. Beweeg je handen naar beneden en vind je vulva. Laat het water door je buitenste schaamlippen stromen en speel met verschillende waterdrukken. Als je iets vindt dat goed voelt, blijf dan even op die plek en geniet van de sensaties.

Vervolgens, beetje bij beetje, open je met je vrije hand je buitenste schaamlippen een beetje, waardoor je clitoris een beetje bloot komt te liggen, en verken hoe het voelt om dit gebied te stimuleren. Beweeg de douchekop in cirkelvormige bewegingen, van boven naar beneden langs je vulva. Als je iets vindt dat aangenaam is, blijf het dan doen en geniet van de geneugten van de 'showergasm'!

Tip 8: Vergeet je badspeeltjes niet! 

Er zijn talloze waterdichte seksspeeltjes, variërend van vibrators tot G-spot en gecombineerde orgasme speeltjes, tepelstimulators en clitorissuckers. Dus kies je favoriet en heb plezier. Als je niet zeker weet welk soort speeltje het beste voor jou werkt, bekijk dan de seksspeelgids van Emjoy.

Tip 9: Was elkaar 

Met al dit gepraat over seks is het makkelijk om een van de meest basale en plezierige dingen die je in de douche kunt doen te vergeten – elkaar wassen! Terwijl het al behoorlijk opwindend is om samen onder water te staan, kan elkaar wassen de opwinding echt vergroten. Dus schuim elkaar in met zeep of douchegel, maak oogcontact en bereid je voor op een super sensuele ervaring. Dit kan deel uitmaken van het voorspel of iets wat je doet na de seks.

Tip 10: Vergeet de aftercare niet

Je associeert het woord 'aftercare' misschien met de BDSM-wereld, maar ongeacht hoe jouw seks eruitziet, kan een beetje nazorg een groot verschil maken om jou en je partner veilig en geliefd te laten voelen. Dit kan knuffelen, kussen, praten of elkaar een sensuele massage geven omvatten, of in het geval van douchen met seks, elkaar afdrogen. Naast dat het super intiem en plezierig is, zijn dit soort activiteiten een geweldige manier om de band tussen jou en je partner te versterken. Oh, en als je seks hebt gehad met penis-vulva contact, vergeet dan niet om na de seks te plassen. Je kunt ons later bedanken wanneer je een blaasontsteking hebt vermeden.

Tot slot...

Douche seks kan je seksleven verfrissen en extra spannend maken, zolang je rekening houdt met veiligheid en comfort. Met deze tips creëer je een sensuele, veilige en intieme ervaring. Vergeet niet om te communiceren met je partner, te experimenteren met verschillende technieken en vooral te genieten van het samenzijn. En na afloop? Even lekker nazorg doen en elkaar koesteren, voor een nog sterkere connectie.



  • Copyright © 2024 Condoom.nl